Verkeershulp Duitsland

In het massale autoverkeer van tegenwoordig is vaak een kort moment van onachtzaamheid voldoende: een botsing, u wordt geflitst of…Vooral wanneer u zelf niet schuldig bent aan een ongeval is het raadzaam een Rechtsanwalt [advocaat] in te schakelen. Zodat u niet door de verzekeraar van de veroorzaker van het ongeval wordt benadeeld. Meer informatie vindt u op de pagina “Verkeersongeval Duitsland”.

Ook hoeft niet iedere bekeuring te worden betaald, Of omdat de bekeuring onrechtmatig is, Omdat fouten bij metingen vaak voorkomen, of omdat er andere “achterdeurtjes” bestaan. Meer informatie vindt u onder “Geflitst in Duitsland?

Advocaat Duitsland

RA Markus Matzkeit

Rechtsanwalt Matzkeit is lid van de werkgroep Verkeersrecht van de Duitse advocatenvereniging. Hier kunt u meer lezen over de werkzaamheden van een Rechtsanwalt [advocaat] verkeersrecht en wat hij voor u kan betekenen. Bovendien is Matzkeit Vertrauensanwalt [vertrouwensadvocaat] van de Duitse Automobielclub AvD. Op de website van deze organisatie vindt u onder andere een boeteberekeningsprogramma.

Uw contactpersoon in vergelijkbare situaties is Rechtsanwalt Markus Matzkeit.

Rechtsanwalt [advocaat] Markus Matzkeit – Verkeersrecht, Verkeersrecht Duitsland, Hurrrecht, Hurrrecht Duitsland, Familierecht, Familierecht Duitsland, Arbeidsrecht, Arbeidsrecht Duitsland, Sociaalrecht, Sociaalrecht Duitsland, Bankrecht, Bankrecht Duitsland