Huurrecht

Gezien het feit dat de meeste mensen in huurruimtes wonen en ook de meeste bedrijven niet zijn gevestigd in eigen onroerend goed, behoren huurgeschillen tot de meest voorkomende procedures voor onze rechtbanken.

Door de wijziging van de rechtspraak over verfraaiende reparaties is de behoefte aan advies toegenomen. In de meeste oudere huurovereenkomsten is de desbetreffende clausule nietig. Voordat u als huurder de renovatie echter weigert of als verhuurder de hoge kosten van een handwerkbedrijf langs gerechtelijke weg vordert, dient u zich ervan te verzekeren of de rechtstoestand werkelijk zo is als u denkt – en is het raadzaam u te laten adviseren voordat u nieuwe overeenkomsten sluit.

Advocaat Duitsland

RAin Nagakura

 

Bovendien is het niet eenvoudig om te voldoen aan de strikte formele eisen voor een correcte kostenafrekening of om de bijzondere, deels zeer korte, verjaringstermijnen na te leven.

Uw contactpersonen zijn Rechtsanwalt Markus Matzkeit en Rechtsanwältin Nicole Walters-Nagakura.

 

Rechtsanwalt [advocaat] Markus Matzkeit – Verkeersrecht, Verkeersrecht Duitsland, Huurrrecht, Hurrrecht Duitsland, Familierecht, Familierecht Duitsland, Arbeidsrecht, Arbeidsrecht Duitsland, Sociaalrecht, Sociaalrecht Duitsland, Bankrecht, Bankrecht Duitsland