Bankrecht

Juist in zware economische tijden raken mensen in financiële moeilijkheden en vertrouwen zij op de competentie van adviseurs. De beloofde hoge rendementen ontpoppen zich dan vaak als een luchtbel en het spaargeld gaat verloren. Er worden echter ook zonder kwade bedoelingen foutieve adviezen gegeven, waarna de belegging niet voldoet aan de verwachtingen of deze niet geschikt is voor de betreffende individuele situatie.

Rechtshulp Duitsland

RAin Wroblowski

Wie daarmee geen genoegen wil nemen, heeft competente raad nodig. En die biedt Rechtsanwältin Wroblowski. Zij is opgeleid in het bank- en kapitaalbeleggingsrecht. Ook wanneer bij de uitgever van de aandelen wellicht niets meer valt te halen, kan het zinvol zijn na te gaan of de bemiddelaar u verkeerd heeft geadviseerd en aansprakelijk is voor de geleden schade.

Uw contactpersoon is Rechtsanwältin Karin Wroblowski.

Rechtsanwalt [advocaat] Markus Matzkeit – Verkeersrecht, Verkeersrecht Duitsland, Hurrrecht, Hurrrecht Duitsland, Familierecht, Familierecht Duitsland, Arbeidsrecht, Arbeidsrecht Duitsland, Sociaalrecht, Sociaalrecht Duitsland, Bankrecht, Bankrecht Duitsland