Rechtsanwalt Markus Matzkeit

Advocaat Duitsland


RA Markus Matzkeit

Markus Matzkeit heeft gestudeerd aan de Westfaalse Wilhelms Universiteit. En is afgestudeerd op 7 augustus 2002 en werd hem de titel ‘Diplom-Jurist’ (Universiteit Munster) gegeven.

Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen aan de universiteit van Lapland in Rovaniemi (Finland). Zijn kennis van de Engelse taal die hij daar en tijdens de colleges heeft opgedaan kon hij verder vergroten tijdens een stage bij een advocatenkantoor in de buurt van Washington D.C. (Verenigde Staten). Daarnaast spreekt de heer Matzkeit Nederlands.

Sinds 1996 is hij als Rechtsanwalt ingeschreven.

De heer Matzkeit is lid van de Arbeitsgemeinschaft Verkehrsrecht [werkgroep verkeersrecht] van de Deutscher Anwaltverein [Duitse advocatenvereniging] en tevens Vertrauensanwalt [vertrouwensadvocaat] van de Automobilclub von Deutschland AvD [Duitse automobielclub AvD]. Bovendien is hij lid van de Duits-Nederlandse Advocatenvereniging DNRV en de Duits-Nederlandse Handelskamer DNHK.

 

Rechtsanwalt [advocaat] Markus Matzkeit – Rechtshulp Duitsland, Ongeval in Duitsland, Verkeersongeval Duitsland, Verkeershulp Duitsland, Duitsland, Huurrecht, Huurrecht Duitsland, Familierecht, Familierecht Duitsland, Arbeidsrecht, Arbeidsrecht Duitsland, Sociaalrecht, Sociaalrecht Duitsland, Bankrecht, Bankrecht Duitsland