Over ons

TEAMWORK staat bij ons voorop!

Voor een optimale advisering en behartiging van uw juridische belangen is een sterk team noodzakelijk. Daartoe behoort niet alleen de Rechtsanwalt [advocaat] zelf, maar vooral ook een sterk secretariaat. Deze ruggengraat is bij ons Stephanie Syring. Zij kan veel vragen beantwoorden en is verantwoordelijk voor het plannen van afspraken. Mevrouw Syring is opgeleid tot juridisch secretaresse. Sinds 2006 leiden wij juridisch secretaresses/medewerkers op. Momenteel wordt het secretariaat op daadkrachtige en vriendelijke wijze aangevuld door onze stagiaires Vivien Blömer en Nadine Bockholdt.

De boekhouding is in handen van Martina Matzkeit-Urbach. Zij is eveneens juridisch secretaresse en ondersteunt het secretariaat.

over ons

Ons leven is juridische geregeld

bijna elk onderdeel van ons leven is juridisch geregeld, waardoor er snel vragen ontstaan over onze rechtspositie. Voorbeelden zijn het verkeer, geschillen met de (ver)huurder of werkgever, een nieuwe partner en de daaruit voortvloeiende scheiding van de vorige partner. Ook de algemene verslechtering van de betaalmoraal leidt tot een toename van rechtsgeschillen. Deze opsomming kan naar eigen wens worden aangevuld. In dergelijke gevallen is het zaak om een betrouwbaar, competent advies en snelle hulp te krijgen. En dat biedt een Rechtsanwalt [advocaat], want bij hem/haar draait het enkel en alleen om de behartiging van UW belangen.

Markus Matzkeit

Markus Matzkeit is sinds 1996 toegelaten als Rechtsanwalt (sinds 2002 ook bij het Oberlandesgericht [Duitse Gerechtshof] en heeft zich in 1999 gevestigd aan de Kirchplatz in Wülfrath. Het kantoor dat aanvankelijk uit één ruimte bestond, omvat inmiddels drie etages. Er werken 3 Rechtsanwälte [advocaten] en 4 medewerkers waarvan 2 stagiaires, eén van de Rechtsanwälten [advocaten] is gespecialiseert in familierecht. hieruit willen we laten blijken dat onze service en inzet goed zijn.

Het team

Het hele team neemt de hiervoor beschreven belangenbehartiging serieus en staat wanneer er sprake is van nood nog dezelfde dag voor u klaar, En staan we in andere gevallen direct de dag erop tot uw beschikking.

Omdat wij steeds op de hoogte blijven, ook enige termijnen kunnen naleven en zoveel mogelijk tijd voor u hebben, is het gebruik van moderne techniek (bijv. internet en spraakherkenning) vanzelfsprekend.

Tarieven

Ten slotte een paar woorden over de tarieven: Goede raad is misschien duur, slechte raad is echter nog duurder. Ook wanneer u geen rechtsbijstandverzekering hebt afgesloten, moet vaak de tegenpartij voor de kosten opkomen of bestaat er een recht op tegemoetkoming van overheidswege. Meer informatie over de tarieven vindt u hier.

advocaten

Trefwoorden: Rechtshulp Duitsland, Ongeval in Duitsland, Verkeersongeval Duitsland, Verkeershulp Duitsland, Duitsland, Huurrecht, Huurrecht Duitsland, Familierecht, Familierecht Duitsland, Arbeidsrecht, Arbeidsrecht Duitsland, Sociaalrecht, Sociaalrecht Duitsland, Bankrecht, Bankrecht Duitsland