Colofon

Beheerder van deze website is Rechtsanwalt Dipl.-Jur. Markus Matzkeit, Kirchplatz 6, 42489 Wülfrath. Per e-mail ben ik bereikbaar op nederland@ongeval-in-duitsland.nl, per telefoon op +49 (0)2058-91234-31 en per fax op +49 (0)2058-912349.

Ik ben ingeschreven als Rechtsanwalt in de Bondsrepubliek Duitsland en lid van de Rechtsanwaltskammer Düsseldorf, Freiligrathstraße 25, 40479 Düsseldorf , die tevens toezichthouder is van de TMG [Telemediengesetz/Duitse wet inzake telemedia].

De wezenlijke juridische basis voor het uitoefenen van het beroep van Rechtsanwalt vindt u in het Rechtsanwaltsvergütungsgesetz (RVG), de Bundesrechtsanwaltsordnung (BRAO) [Duitse federale verordening voor advocaten] en de Berufsordnung für Rechtsanwälte (BORA)[de beroepsverordening voor advocaten]. De tekst van deze normen vindt u op de website van de Bundesrechtsanwaltskammer [Duitse orde van advocaten].

Mijn btw-nummer is DE 202528954.

Heeft uw klacht betrekking onze diensten die u online heeft gekocht? Zo ja, dan kunt u gebruik maken van deze site voor de Duitse  Schlichtungsstelle der Rechtsanwaltschaft in Berlijn of van deze site voor de Europeese alternative geschillen beschlechting.

Verklaring inzake gegevensbescherming

Wij maken gebruik van gegevens die u ons vrijwillig via de website ter beschikking stelt zoals uw naam, uw vennootschap, adres en contactgegevens (uw telefoonnummer, e-mailadres of faxnummer) en zullen deze uitsluitend gebruiken voor het toesturen van informatie die u via de website hebt aangevraagd. Indien u ons per e-mail een aanvraag hebt toegestuurd, sturen wij een antwoord naar uw e-mailadres, tenzij u uitdrukkelijk een andere contactvorm hebt aangegeven. Alle gegevens worden uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt en niet doorgegeven aan derden.

Wanneer u onze websites bezoekt, verzamelt onze provider automatisch informatie die niet is gekoppeld aan een bepaald persoon (bijv. de gebruikte internetbrowser en besturingssysteem, domeinnaam van de website, via welke u bij ons terecht bent gekomen, het aantal bezoeken, gemiddelde verblijfsduur, opgeroepen pagina’s). Op het verzamelen van deze informatie hebben wij geen enkele invloed. Wij hebben jegens onze provider ook niet het recht op bekendmaking van meer gegevens, dat betekent dat het voor ons niet mogelijk is om aan de hand van het IP-adres conclusies te trekken ten aanzien van uw reële adres.

privacy

Alle gegevens worden vertrouwelijk en uitsluitend voor interne doeleinden gebruikt en niet doorgegeven aan derden. De wettelijke bepalingen voor gegevensbescherming worden strikt nageleefd.

Wij zullen uw gegevens in het contactformulier uitsluitend voor dit doel gebruiken, namelijk het opnemen van contact over het door u vermelde onderwerp. Indien hierover  geen verdergaand contact tot stand komt, met name geen mandaat wordt verleend, zullen wij voorts geen gebruikmaken van uw gegevens.